• Саниране на административни сгради - производствени помещения
    Завод Витоша - преди да бъде саниран
саниране

Какво да очакваме от санирането през 2013г.

Санирането през 2013г – какво , как и кога

Саниране на административни сгради - производствени помещения
Завод Витоша – преди да бъде саниран

Уважаеми клиенти , ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД и тази година ви предлагаме най-адекватните решения за цялостно или частично саниране на имотите ви. Както и през изминалите 14 години ние ви предлагаме качествено саниране на сгради  , саниране на апартаменти , саниране на къщи и разбира се саниране на съоръжения. През изминалите четиринадесет години натрупахме огромен опит в санирането, опит който ви предлагаме да се възползвате  при избора на фирма за саниране. На пазара не е тайна има доста фирми които предлагат саниране , преди да изберете изпълнителя на бъдещото саниране на дома/офиса/къщата ви проучете щателно фирмата. Не всички фирми са регистрирани и сертифицирани да изпълняват саниране на сгради, повечето предлагат просто топлоизолация на апартаменти и топлоизолация на къщи.

В какво да внимаваме при избора на фирма за саниране?

Ние от Енерджи Хаус ЕООД сме сертифицирани от немския концерн Remmerrs за саниране на конструкции.

Ние от Енерджи Хаус ЕООД не поставяме просто топлоизолация, ние обследваме сградата , изготвяме предписание за най-наложителните системи които трябва да бъдат реновирани – санирани

Ние изготвяме конкретна оферта,  включваща всичко необходимо вашата стара сграда/имот да стане като нов не само визуално а и конструктивно.

Какво е санирането – може да прочетете в информацията която сме предоставили от тук…

Как се процедира при саниране – ако не задължително то поне е препоръчително санирането на всички сгради които са достигнали или им предстои достигане на крайния срок на тяхната експлоатационна мощност. Ако живеете в панелен блок строен 1970-1980г то това значи че е настъпил момент в които да удвоите живота на вашата панелна сграда.

Кога трябва да се санира – трябва да се санира задължително всяка сграда била тя административна , търговска или жилищна която е с видими нарушени конструктивни якости или визуални нарушения на цялостта на фасадите и.

Ние пестим вашите пари! Очакваме да се запознаем.

Д. Петков – Енерджи Хаус ЕООД

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *