• Саниране на административни сгради - производствени помещения
    Завод Витоша - преди да бъде саниран
Саниране 2018Цени на саниране

Санирането на дома през 2018-та, приоритет номер едно!

Санирането на домът, важна част от уюта на семейството!

Саниране на административни сгради - производствени помещения
Завод Витоша – преди да бъде саниран

През настоящата 2018 година ние за поредна (21) година Ви предлагаме нашите надеждни и доказани във времето услуги по саниране на домовете и жилищата Ви в столицата на България – гр.София.

Все повече хора разбират важността на санирането на дома, особено в днешно време през 2018 година когато икономията на енергия отразена във финансова стойност е водещ приоритет на много семейства.

Ние от фирма за саниране и външни изолации Енерджи Хаус ЕООД Ви предлагаме надеждни и висококачествени и не на последно място, супер продуктивни решения за вашия мечтан, топъл и уютен дом.

През изминалите вече 21 години направихме възможна икономията на над 40 000 домакинства, допринесохме за спестяването на милиони левове от отопление и климатизация с ясната визия за едно по-икономично и здравословно битуване на българските семейства.

Нашите цени за саниране на домовете ви.

Цените, това ги интересува хората вече 21 години. Нашите цени в никакъв случай не са най-евтините, няма как да бъдат – Ние Ви предлагаме опитът си който както може да проверите е безупречен (без НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ за всичките тези години), предлагаме Ви също така най-добрите материали за санирането на домовете Ви плюс задължителния професионализъм на нашите майстори. Като съберем всички тези показатели получаваме цени от между 55 (петдесет и пет) лева за квадратен метър до 75 лева в зависимост от нуждата на клиента, не бъркайте санирането с топлоизолация. При санирането ние обработваме фасадата допълнително, обработваме фуги и пукнатини, при необходимост обрушваме нездрави участъци и изпълняваме истинска система гарантираща Ви пълна енергийна ефективност. Разбира се това води при нас само най-интелигентните клиенти, тези които знаете, че евтиното е гарантирано по-скъпо. Може да разгледате нашето меню Цени за саниране и да се ориентирате в подходите които използваме.

Благодарим Ви за поредната година гласувано доверие на фирмата ни за саниране на домове в гр.София ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД

Не си губете повече времето с четене на излишни текстове в мрежата, използвайте нашите услуги – безплатна консултация, безплатен оглед, безплатно замерване и безплатно изготвяне на Ваша индивидуална оферта спрямо нуждите и желанията Ви.

Ние сме тук вече двадесет и една години за да Ви помогнем в намаляването на разходите Ви по отопление и охлаждане! За нас е чест.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *