• Саниране на административни сгради - производствени помещения
    Завод Витоша - преди да бъде саниран
саниране цениСаниране-Новини

Групово саниране на жилищните сгради в България

САНИРАНЕ

Ние от Енерджи Хаус ЕООД фирма за топлоизолация и саниране на жилищни блокове и сгради ви предлагаме истинското саниране на сгради. Ние се занимаваме със саниране от 1998г. Много сайтове копират и преправят нашето съдържание но хората запознати с фирмите за саниране знаят че ние сме едни от първите фирми които предлагат тази услуга. Нашето качество и цени са без аналог, ние знаем какво значи саниране, ние знаем как да постигнем максимална енергийна ефективност за домовете ви! Нашия повече от седемнадесет годишен опит ни дава силата и знанието да Ви предлагаме наистина качествено и енергийно ефективно саниране на домовете ви!

Вижте нашите цени за саниране на дома ви!

Ние сме първата фирма която въведе нова уникална услуга в световен мащаб – абсолютно безлихвено разсрочено плащане за изпълнените от нас обекти, ние сме тези хора които всячески се чудим как да улесним живота Ви, ние ви предлагаме едни наистина атрактивни и конкурентни цени за саниране – проверете сами!

Услугата за саниране на сгради става все по-популярна в България. За да се издаде енергиен паспорт на една сграда и тя да бъде класифицирана като санирана, тя трябва да отговори на няколко критерия , не е задължително всичките енергоспестяващи инсталации да бъдат изпълнени , много стари сгради отговарят на доста от изискванията по енергийна ефективност дори и без нововъведения, ето основните приоритети по които се издава енергиен паспорт на всяка ново санирана сграда:

Изработка на топлоизолация  както на  цялата фасадата така и на мазетата и таваните, изолацията се изпълнява чрез система за топлоизолация завършена с мазилка,  сайдинг или еталбонд – окачени фасади

Хидроизолация и топлоизолация на покривите на сградата – част от процеса по оздравяване – санирането на сградата

Смяна на дограмата на всички живущи и смяна на дограмата на всички общи части с дограма която отговаря на енергийните нужди на имота – след топлинно заснемане;

Проверка и при необходимост подмяна на ел. инсталацията на цялата сграда;

Проверка и при необходимост подмяна на ВиК инсталацията на цялата сграда с полипропиленови – енергоспестяващи тръби и конектори.

Монтаж и внедряване на системи използващи възобновяеми източници като – фотоволаици , фотосоларни системи за отопление и други.

Какво печелите по програмите за саниране на сгради?

При саниране на сградата ви от нас – фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД Ще заживеете в напълно обновена, отремонтирана и санирана нова сграда – по-комфортна и напълно изолирана от външните фактори с издаден енергиен сертификат.

ЗАЩО ДА САНИРАМЕ ЖИЛИЩАТА СИ

По-голямата част от сградния фонд на сградите в България се нуждаят от енергийно саниране, поради простата причиниа – технологиите при старото строителство са стари и стопанисването от собствениците през годините е било некачествено.

Санираната сграда Ви носи:

  • намалени разходи по отопление
  • намалени разходи по охлаждане
  • нулеви разходи по подръжка за близките 7 години (ние предлагаме пълна гаранция от 7 години за нашите услуги по саниране)
  • комфорт на живот
  • безопасност за околните (няма да се притеснявате дали част от фасадата няма да нарани минувачите долу)
  • надеждна и качествена хидроизолация ( ние от фирма Енерджи Хаус ЕООД имаме над 18000 клиента с решен хидроизолационен проблем през годините)
  • по високи продажни цени на имотите ви – всяка санирана сграда се гледа от експертните имотни оценители като нова и стойността на жилището/имота ви се оценява като в новопостроена сграда

Професионално саниране

Вече повече от 30 000 човека ни се довериха, доверете се на техния избор! От всичките тези наши приятели НЯМА НИТО ЕДИН С РЕКЛАМАЦИЯ!

Всяка извършена услуга от строителна и санираща фирма Енерджи Хаус ЕООД  е със седем години пълна гаранция!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *