• Саниране на административни сгради - производствени помещения
  Завод Витоша - преди да бъде саниран
саниранетоплоизолация

Саниране и топлоизолация през 2014

Саниране и топлоизолация през 2014 година

Уважаеми посетители, наши бъдещи и настоящи клиенти,

Като начало искаме да ви благодарим за огромното доверие и прекрасна съвместна работа през изминалите повече от 15 (петнадесет) години. В предвид края на сезона за саниране и топлоизолация на жилища за 2013 година искаме да ви информираме за специалните цени и промоции които стартираме за саниране и топлоизолация на апартаменти и сгради за 2014 година.

Санирането и топлоизолацията на дома ви през 2014 година

В предвид оставащия по малко от месец за работа по изпълнение на топлоизолации за 2013 година ние ви предлагаме следните специални услуги на фирма за саниране и топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД

 • Планово изпълнение на топлоизолация и саниране на дома ви – услугата е уникална с това, че сами определяте първоначалната си вноска, сами определяте цената на изпълнената топлоизолация – Как е възможно това ли ? Възможно е при условие, че имате работа с надеждни и качествени изпълнители на поетия ангажимент – Каква по-голяма сигурност за идната 2014 година, каква по-добра оферта за саниране от тази ? Получете повече информация на телефон 02/9588234 или подайте вашата заявка за безплатен ( за територията на гр.София) оглед и сключване на договор спрямо вашите желания и цени за саниране.
 • БЕЗЛИХВЕНО РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ – Българските банки могат само да завиждат на подобна кредитна система, ние нямаме желание да ви вкарваме в порочните схеми на лихвите, ние искаме и се стремим да ви предложим истинската енергийна икономия – все пак, това е крайната цел. Безлихвеното разсрочено плащане при изпълнение на топлоизолация и саниране на дома ви е съобразено с вашите желания и възможности – Важното е, всички да останем доволни от съвместната си работа, но вие трябва да останете най-задоволени и разбира се с многократно по-ниски такси за отопление и охлаждане на дома ви !
 • Сами конфигурирате офертата си за топлоизолация и саниране, сами решавате кое е най-правилното за вашия уютен и по-топъл дом. Разбира се, не е нужно да сте експерти в топлоизолационните материали, това е опция по-желание. За всички вас предлагаме безплатна консултация и посещение на място с уточнение на необходимите материали и вид на изпълнение.

Какво ви предлагаме като една от най-старите фирми в сферата на топлоизолацията и санирането на домовете ви:

 1. Надеждна и дълготрайна топлоизолация
 2. Истинска енергийна ефективност
 3. Качество на изпълнение
 4. Качество на вложените материали
 5. Абсолютен професионализъм при изпълнението на поети ангажименти
 6. Грижа към клиента
 7. Гаранция на всяко свършено действие по изпълнение на санирането на дома ви
 8. Конкурентни цени за топлоизолация и саниране на апартамента, къщата, офиса – сградата
 9. Висока степен на пълна безопасност на изпълнение на строително монтажните работи
 10. Професионален доказан във времето работен колектив

Ако по-горе описаното ви вдъхва доверие, ако нашата безупречна история на надеждни и качествени изпълнители ви удовлетворява то не губете време, подайте вашата заявка за оглед, оферта и качествено изпълнение на топлоизолацията и санирането на вашия дом !

Ние сме насреща, Ние можем, Ние гарантираме !

Всеки наш клиент получава гаранция за качество на изпълнение за минимум 7 (седем) години !

НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ :

гр.София

ул.Подуево 1

тел: 02/958 82 34

Мобилна група: 0885/288 217

саниране на блокове

 

* копирането или изменението на по-горния текст е забранено без изричното разрешение на фирма Енерджи Хаус ЕООД – авторски текст, нарушителите ще бъдат преследвани от закона за авторското право.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *