‘добра фирма за саниране’

  • Саниране на административни сгради - производствени помещения
   Завод Витоша - преди да бъде саниран
 • Добрата фирма за саниране в гр. София – Видео

  Търсите ли добра фирма за саниране на жилището в гр.София, на добра цена и с качествени материали? Ако е така, тази публикация е за Вас 🙂

  Ние от фирма за саниране и изолации предлагаме качествено саниране на апартаменти от алпинисти и саниране на сгради от скеле, нашите клиенти са най-доволни! Не вярвате? Попитайте за изпълнените топлоизолации при саниране на имоти в гр.София за фирма Енерджи Хаус ЕООД – всеки ще каже, много съм доволен, работата по санирането беше свършена перфектно, фирмата ми издаде документ – пълна гаранция за изпълненото саниране на добра цена за срок от СЕДЕМ години, най-голямата гаранция на пазара при фирмите за саниране на сгради и апартамнети!

  Но убедете се сами, представяме на вашето внимание видео обръщение на нашия управител г-н Петков!

  Нашите системи за саниране са не само най-добри, те са и най-добре изпълнени! Това не са просто думи, това са хиляди апартаменти и качествено санирани сгради! Уверете се сами!

   

  Качествено саниране на сгради и къщи

  Система Неопор 6 см, полимерна мазилка, качествени лепила и шпакловки с пълна гаранция от седем години!

   

   

   

  Нашите системи за саниране са едни от най-старите, нашата фирма за саниране предлага надеждни и качествени изолации вече седемнадесет години! Ако вече избрахте вашата фирма за саниране, то проверете нашите цени за саниране на апартаменти и се свържете още днес с нашата мобилна група за безплатни огледи на територията на гр.София на телефон:

  Контакт с фирма за саниране на апартаменти в гр.София на добри цени – телефон 0885/288 217 – без почивен ден!

  Възползвайте се от нашите ежедневни промоции, получете най-добрата услуга в сферата на санирането и топлоизолацията, над 35 000 доволни клиента! Имате нужда и от качествена енергийно ефективна хидроизолация на покрива? Ние предлагаме и тази услуга, също от вече 17 години, също без нито една рекламация! До скоро и благодарим за огромното доверие с което ни дарявате през тези вече толкова много години на съвместна работа!

 • За санирането на сгради и апартаменти през 2015 година

  МНОГО ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО САНИРАНЕТО ПРЕЗ 2015 ГОДИНА – ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ЗНАЕТЕ КАКВО ВИ ОЧАКВА ОТ ДЪРЖАВНОТО САНИРАНЕ!

  Топлоизолация кв.Овча Купел 2011Уважаеми посетители на най-стария сайт за саниране в българското интернет пространство собственост на една от най-старите фирми за саниране на сгради и апартаменти, тази статия ще внесе поне малко светлина по плануваното кощунство което “държавата” се готви да извърши като “санира” домовете ви!

  Ние от фирма за саниране и топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД ще ви предоставим знайните данни и факти относно плануваното “саниране” което моментното управление на Република България ви представя като нещо прекрасно и конкурентно способно през очите на една от най-старите фирми изпълнители на саниране и изолации в София и в половин България!

  Скоро ще качим и видео което ще е своеобразно интервю с нашия Управител г-н Петков, той най-добре ще обясни и изкаже възмущението си по повод готвената поредна подмяна на една нужна и адекватна услуга каквато е санирането на панелните сгради, апартаменти и домове!

  Хората които поддържаме фирмените ни сайтове ще опишем само фактите които са ясни и на малките деца!

  Уважаеми клиенти, посетители и българи, нашата фирма за саниране и изолации се занимава с тази дейност повече от седемнадесет години, повече от 17 години изпълнение на истинско саниране и истинска топлоизолация на хиляди индивидуални апартаменти, сгради, къщи и съоръжения, ние си разбираме от работата, знаете ли кой може да твърди такова нещо? Кой може да каже, ние си разбираме от работата?

  Лесно е уважаеми посетители на нашия сайт даващ информация за санирането на сгради и съоръжения, лесно е когато нямаш НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ за извършените от нас топлоизолации и санираните ви домове, можем да кажем така! Можем да кажем: НИЕ СИ РАЗБИРАМЕ ОТ РАБОТАТА!

  Факти:

  • Държавата до този момент не се е обърнала към нас за нито една, повтаряме НИТО ЕДНА поръчка или най-малкото запитване за истинска оферта за саниране!
  • Не просто, че никой от нито една държавна институция не е пожелал оферта за саниране, дори напротив, дори нямаме изпратено ЕДНО запитване по електронна поща или по какъвто и да е друг начин!
  • Планираното саниране за 2015 година ще се извърши познайте от какви фирми? Познайте гаранцията (при нас е пълна гаранция за срок от СЕДЕМ години след предаването на санирания или топлоизолиран обект) колко време ще издържи, познайте чия собственост ще са фирмите които ще бъдат “избрани” да извършат санирането на домовете ВИ!
  • Ние от фирма за саниране и топлоизолация се обръщаме само с един апел към ВАС и той е: НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАЦИ, НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА БЪДЕТЕ ИЗМАМЕНИ!
  • Ако искате истинско саниране, качествена топлоизолация, подмяна на покрива, енергийна ефективност на дома и жилището си без да влизате в примката на тези които са доказали хилядократно колко много “обичат” народа, може да се свържете още сега са нас от Контакт или ако имате вече оферта за саниране за 2015 година може да сравните ОГРОМНИТЕ разлики в цените на “избраните фирми за саниране” с нашите Цени за саниране за 2015 година и изберете сами!

  Благодарим Ви за огромното доверие и обич с която ни дарявате вече толкова много години! Само заедно можем да се справим!

  С огромно уважение и любов: Екипът на Фирма за саниране и изолации Енерджи Хаус ЕООД

  Очаквайте скоро Видео интервюто което ще Ви каже всичко!

Навигация страници

Енерджи Хаус @ Twitter

Енерджи Хаус ЕООД @ Facebook

Други Наши Услуги » добра фирма за саниране

 Ние предлагаме всичко свързано със санирането на сгради и апартаменти: топлоизолация и саниране на сгради|топлоизолация и саниране на апартаменти|цени за саниране и топлоизолация|саниране на къщи|Ние сме една от добрите фирми за саниране на имоти Цялото съдържание на сайтовете на фирма Енерджи Хаус ЕООД е с запазени права Copyright © 2003-2016 Криейтив Комънс договор