‘държавата санира’

  • Саниране на административни сгради - производствени помещения
   Завод Витоша - преди да бъде саниран
 • Санирането през 2015 година и какви ще са цените за саниране?

  Публикация за санирането на сгради и апартаменти през 2015 година и цените за саниране, какви ще са, какво да очакваме?

  Уважаеми посетители, бъдещи клиенти, уважаема конкуренция,

  В настоящата публикация в един от най-старите сайтове предлагащ пълна и подробна информация за санирането на сгради и апартаменти ще разясним някои от бъдещите основни елементи в предстоящото саниране на имоти през настоящата 2015 година!

  Изпълнение на топлоизолационна система на нова сградаКакто може би знаете, фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД направи тази година вече седемнадесет години в дейностите по санирането на вашите домове, къщи и апартаменти, ние продължаваме да развиваме нови технологи които използваме при санирането на апартаментите и домовете Ви! Така ще е и тази 2015 година, с нови по-добри и надеждни технологии. Както и до сега всички наши клиенти възползвали се от услугите на нашата фирма за саниране ще се възползват за поредна година от нашата пълна гаранция от седем години!

  Информацията която ще намерите тук е с ясни и точни правила които прилагаме към всеки един наш клинет избрал ни за фирмата с която ще санира домът си! Няма изключения, всичко е ясно и прозрачно, без скрити клаузи и некоректност! Така както го можем, така както през изминалите седемнадесет години санирахме и поставихе топлоизолация над 1900 апартамента!

   

  Какво да очакваме от санирането през настоящата 2015 година?

  Както всички разбрахме от “медиите”, “държавата” щяла да санира несанираните сгради, добре, ние като една от най-старите фирми за саниране до този момент нямаме отправено запитване от по-горе споменатата копрометирана институция, но да видим! Разбира се, че “не си мислим” за новооткритите фирми за саниране с нулев опит в качествените топлоизолация на сгради, хидроизолация на покриви и тяхната топлоизолация, надеждна и качествена подмяна на дограмите на сградите и надеждната и качествена подмяна на остарялата и опасна ел. мрежа! Не, разбира се, че както всичко за изминалите 25 години и това ще се подмени “качествено”, изненадващо ли ще прозвучи за Вас скъпи читатели ако Ви информираме, че поне по един клиент на седмица ни избира като алтернативна “държава” в надеждата си да получи качествена и надеждна услуга по санирането на дома си! Нищо изненадващо нали? Как да се изненада човек като разбере, че скромната ни фирма няма нито една рекламация за изминалите вече 17 години в които предлагаме отделните услуги по изпълнението на цялостното комплексно саниране!

  Не е нужно да фалирате за да санирате домовете си, нашите цени са съобразени с реалната стойност на санирането!

  За съжаление, все още не са ясни ( или както е известно, задкулисието все още не е оповестило цените на които ще “санира”) цените за саниране които “държавата” ще отпусне за санирането на квадратен метър, случайност – едва ли!

  Нашите цени за санирането на домовете Ви са фиксирани, без скрити и покрити задкулистни игрички, плащате за това което ще получите, надеждност, дълготрайна експлоатация и безкомпромистно качество на изпълнение. 

  саниране на блоковеКато обща цена за цялостно саниране на сгради може да се запознаете в голямата ни фирмена страница с цените на всяка индивидуална строителна услуга която искате да приложите при бъдещото саниране на дома! Не е необходимо да фалирате с цялостното саниране наведнъж на всички елементи по сградата, поставете топлоизолация на апартамента си тази година, съберете пари във входа в който живеете за качествена хидроизолация и топлоизолация на покрива за идната година, след това съберете пари за топлоизолация в мазето, смяната на щранговете, подмяната на дограмата. Спокойно и лека по-лека, важно е да стане качествено и дълготрайно!

  Основите ни строителни услуги в областта на истинското саниране може да намерите в сайтовете ни:

  И каква е тази тайна около цената за саиране?

  Каква е тази тайна около цената за саиране? И #КОЙ има изгода да се крие истинската цена за саниране?

  Добре де, каква ще е цената за саниране се питате?

  Да разгледаме един прост пример:

  Цена за изпълнение на качествена 6 сантиметрова топлоизолация Неопор с финишна минерална драскана мазилка за 35 лева/кв.м

  Цена за надеждно и качествено саниране на плосък панелен покрив на жилищен вход – само хидроизолация – 19лв/кв.м, хидроизолация с 10 см XPS топлоизолация плюс направа на армирана замазка за наклони и подмяна на отводнителната покривна система ~ 75 лева/кв.м

  Цена за подмяна на старата дървена дограма с нова PVC с добри профили ( ползваме услугите на доказани вносители и производители на качествени профилни системи) като цената варира от 50 до 100 лева за квадратен метър в зависимост от желанието на клиента!

  Ето така се прави, казват се нещата такива каквито са – нищо не се крие и нищо не се премълчава, така както трябва да е и в самото лице на тази “държава” която щяла да санира!

  Прочетохте достатъчно и направите своя избор за надежден и качествен партньор в бъдещото саниране и не желаете да се затормозявате с излишна информация?

  Благодарим Ви за доверието, просто се свържете с нас и ние ще свършим всичко за бъдещата Ви топлоизолация, хидроизолация и подмяна на съществуващи инсталации със същата доза професионализъм с която го правим вече толкова много години и разбира се на най-добри цени! Благодарим Ви за доверието и през 2015 година – екиптът на фирма за саниране, хидро и топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД!

  Телефон за контакт с фирма за саниранеИли получете вашата оферта за саниране онлайн –  от тук!

   

 • За санирането на сгради и апартаменти през 2015 година

  МНОГО ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО САНИРАНЕТО ПРЕЗ 2015 ГОДИНА – ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ЗНАЕТЕ КАКВО ВИ ОЧАКВА ОТ ДЪРЖАВНОТО САНИРАНЕ!

  Топлоизолация кв.Овча Купел 2011Уважаеми посетители на най-стария сайт за саниране в българското интернет пространство собственост на една от най-старите фирми за саниране на сгради и апартаменти, тази статия ще внесе поне малко светлина по плануваното кощунство което “държавата” се готви да извърши като “санира” домовете ви!

  Ние от фирма за саниране и топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД ще ви предоставим знайните данни и факти относно плануваното “саниране” което моментното управление на Република България ви представя като нещо прекрасно и конкурентно способно през очите на една от най-старите фирми изпълнители на саниране и изолации в София и в половин България!

  Скоро ще качим и видео което ще е своеобразно интервю с нашия Управител г-н Петков, той най-добре ще обясни и изкаже възмущението си по повод готвената поредна подмяна на една нужна и адекватна услуга каквато е санирането на панелните сгради, апартаменти и домове!

  Хората които поддържаме фирмените ни сайтове ще опишем само фактите които са ясни и на малките деца!

  Уважаеми клиенти, посетители и българи, нашата фирма за саниране и изолации се занимава с тази дейност повече от седемнадесет години, повече от 17 години изпълнение на истинско саниране и истинска топлоизолация на хиляди индивидуални апартаменти, сгради, къщи и съоръжения, ние си разбираме от работата, знаете ли кой може да твърди такова нещо? Кой може да каже, ние си разбираме от работата?

  Лесно е уважаеми посетители на нашия сайт даващ информация за санирането на сгради и съоръжения, лесно е когато нямаш НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ за извършените от нас топлоизолации и санираните ви домове, можем да кажем така! Можем да кажем: НИЕ СИ РАЗБИРАМЕ ОТ РАБОТАТА!

  Факти:

  • Държавата до този момент не се е обърнала към нас за нито една, повтаряме НИТО ЕДНА поръчка или най-малкото запитване за истинска оферта за саниране!
  • Не просто, че никой от нито една държавна институция не е пожелал оферта за саниране, дори напротив, дори нямаме изпратено ЕДНО запитване по електронна поща или по какъвто и да е друг начин!
  • Планираното саниране за 2015 година ще се извърши познайте от какви фирми? Познайте гаранцията (при нас е пълна гаранция за срок от СЕДЕМ години след предаването на санирания или топлоизолиран обект) колко време ще издържи, познайте чия собственост ще са фирмите които ще бъдат “избрани” да извършат санирането на домовете ВИ!
  • Ние от фирма за саниране и топлоизолация се обръщаме само с един апел към ВАС и той е: НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАЦИ, НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА БЪДЕТЕ ИЗМАМЕНИ!
  • Ако искате истинско саниране, качествена топлоизолация, подмяна на покрива, енергийна ефективност на дома и жилището си без да влизате в примката на тези които са доказали хилядократно колко много “обичат” народа, може да се свържете още сега са нас от Контакт или ако имате вече оферта за саниране за 2015 година може да сравните ОГРОМНИТЕ разлики в цените на “избраните фирми за саниране” с нашите Цени за саниране за 2015 година и изберете сами!

  Благодарим Ви за огромното доверие и обич с която ни дарявате вече толкова много години! Само заедно можем да се справим!

  С огромно уважение и любов: Екипът на Фирма за саниране и изолации Енерджи Хаус ЕООД

  Очаквайте скоро Видео интервюто което ще Ви каже всичко!

Навигация страници

Енерджи Хаус @ Twitter

Енерджи Хаус ЕООД @ Facebook

Други Наши Услуги » държавата санира

 Ние предлагаме всичко свързано със санирането на сгради и апартаменти: топлоизолация и саниране на сгради|топлоизолация и саниране на апартаменти|цени за саниране и топлоизолация|саниране на къщи|Ние сме една от добрите фирми за саниране на имоти Цялото съдържание на сайтовете на фирма Енерджи Хаус ЕООД е с запазени права Copyright © 2003-2016 Криейтив Комънс договор