‘еврофондове за саниране’

  • Саниране на административни сгради - производствени помещения
   Завод Витоша - преди да бъде саниран
 • Санирането намаля – топлоизолацията също , защо ?

  Скъпи приятели и клиенти на фирма за саниране и топлоизолация Енерджи Хаус ЕООД, ще се опитаме да дадем адекватен отговор на въпроса – защо намаля санирането и топлоизолацията на апартаменти през настоящата 2013 година.

  Санирането и топлоизолацията през 2013 година

  Саниране на сградаНаблюдаваме изключителна слаба активност от собственици желаещи да санират и топлоизолират своя дом , защо се получава така , защо хората спряха да се интересуват от намаляването на разхода си за отопление и охлаждане на домовете ?

  Отговорите на тези въпроси касаещи санирането на сгради , къщи и други имоти са следните:

  1. Заради нестабилната политическа ситуация в България , всеки пази средства за нещо което никой не знае какво ще бъде и какво ще последва , всеки иска да има сигурност , всеки иска да е подплатен с финансова стабилност – ДА НО , това няма да ви намали разходите за отопление скъпи приятели, зимата идва , топлофикация отново чрез действащия си законен монопол който прилага вече толкова много години , отново ще почука на вратата с поредната безбожна сметка за отопление – ФАКТ!
  2. Хората нямат пари! В следствие на финансовите машинации и измами на предходни правителства Българската икономика е в почти пълен колапс , безработицата расте с всеки изминал ден , хората са отчаяни , нямат какво да ядат , камо ли да мислят за топлоизолация на дома или санирането на сградата – ФАКТ
  3. Финансови кръгове лъжат НАРОДА – ние ще ви саниране  домовете, ние ще направим топлоизолацията на апартамента , офиса къщата – ДА БЕ , сигурно и ние така мислим , след направено щателно проучване – какво се крие зад тези обещания ето и ФАКТИТЕ :  Уж покриването на разходите които някъде достигат като обещание 75% от стойността на ремонта по саниране на сградата в това число , смяна на всички енергийно поглъщащи инсталации като – цялостна надеждна топлоизолация, смяна на дограми, електрически инсталации, енергоспесяващи уреди , нов енергоефективен покрив – нова хидроизолация , саниране на основи, фундаменти и други топлоотдаващи източници – какво следва да се замислим , този процес би ви струвал около 400 ЕВРО на квадратен метър жилищна площ ( по нотариален акт ) до тук добре , да махнем УЖ 75 %, остават 100 ЕВРО !!! Така , ако живеете в апартамент 60 квадратн метра то ще трябва да заплатите 6000 ЕВРО за цялостното саниране ( като НЯМАТЕ ПРАВО да изберете само определени системи за подмяна – услугата била комплексна – да ама не ) Скъпи приятели , достатъчно време ни правят на глупаци , достатъчно е времето в което се опитват всячески да ни оберат ! Да се замислим за същия този 60 квадрата апартамент , да вземем в най-лошия случай – той е краен с 2 външни стени – площта за топлоизолация е горе долу сходна с вътрешната му площ – това са 60 квадратни метра х 40 лева ( качествена система за топлоизолация плюс нашата 7 (седем) годишна пълна гаранция това са точно – 2400 лева ( или 1200 ЕВРО ) да прибавим и една тераса и два прозореца нуждаещи се от дограма ( примерно ) още 2000 лева (1000 ЕВРО) за качествена дограма – какво излиза , вие може спокойно без да сте обект на манипулация да решите своя енергийен проблем за общо 4400 лева или 2200 евро а до 6000 ЕВРО ? Не мислите ли , че вие сами може да решите кога да си смените електрическите уреди у дома с енергоспестяващи , сами да решите в етежната собственост кога точно да смените щранговете , покрива , инсталациите ! Нека да се знае , ние заставаме до всеки един от вас , на фона на тежката финансова криза която тресе България , ние ви предлагаме нашите дългогодишни услуги в сферата на санирането и топлоизолацията на дома на най-добри цени, ние ви спестяваме излишни разходи и излишни терзания! Това не е рекламна статия за това как ние сме НАЙ-ДОБРИТЕ в топлоизолацията и санирането на сгради , това е статия чрез която ние като ваши приятели искаме да ви предпазим от измама! Ако прецените ,че ви изброяваме адекватни и истински факти – повярвайте в нас и ни се доверете , ако ли не , кандидатствайте за саниране чрез субсидия, ще се сетите за нас , но ще е късно!

  Саниране и топлоизолация на изплащане – да това сме ние с грижа за вашето спокойствие и уют !

  За нас бе чест да ви информираме и да ви предпазим от излишни разходи!

  С Уважение :

  Екипът на Енерджи Хаус ЕООД – Саниране и топлоизолация за вашия дом !

 • ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗА САНИРАНЕ

  ЕВРОФОНДОВЕ  СПОМАГАНЕ  САНИРАНЕ НА СГРАДИ

  ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД СТАРТИРА СЪБИРАНЕТО НА ЖЕЛАЕЩИ ЕТАЖНИ СОБСТВЕНОСТИ ЗА САНИРАНЕ С ПОДПОМАГАНЕ ОТ ЕВРОПЕИСКИТЕ ФОНДОВЕ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

  ЗАЯВЕТЕ ЖЕЛАНИЕТО СИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА РЕНОВИРАНЕ – ОБНОВЯВАНЕ НА СГРАДАТА/БЛОКА/ВХОДА ВИ ОТ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ

  КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА СЪ-ФИНАНСИРАНЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕ ЗА САНИРАНЕ И ЕНЕРГИИНА ЕФЕКТИВНОСТ

  ФОРМА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ.

  * задължителни полета
  ЖЕЛАЕТЕ ДА КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА
  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБЕКТА

  Много хора бъркат Санирането на Сграда с Топлоизолация на Сграда !

  (саниране – лат. “sanno”, лекувам; правя здравословен; правя санация; освежаване; заздравяване; предпазване от ерозия)
  Истината е в това че, топлоизолацията е част от процеса Саниране на дадена сграда или обект. Ние от Енерджи Хаус ЕООД  Ви предлагаме цялостно  саниране на сгради .

Навигация страници

Енерджи Хаус @ Twitter

Енерджи Хаус ЕООД @ Facebook

Други Наши Услуги » еврофондове за саниране

 Ние предлагаме всичко свързано със санирането на сгради и апартаменти: топлоизолация и саниране на сгради|топлоизолация и саниране на апартаменти|цени за саниране и топлоизолация|саниране на къщи|Ние сме една от добрите фирми за саниране на имоти Цялото съдържание на сайтовете на фирма Енерджи Хаус ЕООД е с запазени права Copyright © 2003-2016 Криейтив Комънс договор