‘нови правила при саниране’

  • Саниране на административни сгради - производствени помещения
   Завод Витоша - преди да бъде саниран
 • Нови правила при саниране на апартамент 2016

  Нови правила при санирането на апартаменти от м.Март 2016 година!

  Парламентът опря до индивидуалното саниране на апартаменти и жилища намесвайки се брутално в суверенния избор на собствениците да санират собствените си жилища!

  През месец Март 2016 година Парламента на Р, България прие скандална забрана за изпълнението на топлоизолация и саниране на индивидуални жилища! Това обаче по никакъв начин не трябва да ви притеснява!

  Ние от една от най-старите фирми за саниране и топлоизолация разработихме работещ модел за изпълнение на индивидуални изолации за жилищата Ви! Денонощната работа с която трябваше да се нагърбим даде резултат! Фирма Енерджи Хаус ЕООД застава плътно до желанията на индивидуалните потребители решили да извършат качествено и истинско саниране на жилищата си! За целта е необходимо само едно обаждане от Вас и регистриране на интересът Ви за нова топлоизолация на самостоятелния Ви апартамент!

  НАША Е ГРИЖАТА ДА ВИ ИЗПЪЛНИМ И ПРЕДЛОЖИМ АБСОЛЮТНО ЗАКОННА И ПЕРФЕКТНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ЗА ВАШЕТО НОВО САНИРАНЕ НА ДОМА!

  Телефон за контакт с фирма за саниране

  Този телефон Ви гарантира спокойствие и сигурност в изборът ви на фирма за саниране в гр.София и през 2016-та година! 

  Фирмата за саниране предлага нов продукт – Саниране на индивидуални апартаменти за периода 2016 – 2017-та година без ново оскъпяване и без излишни драми! Парламентът може да е решил така, но това са едва 240 човека, важното е какво ще каже народа – суверена!

  Ако желаете да изпълним вашето ново саниране на дома, офиса или частта от сградата в която живеете от Вас е необходимо само едно регистриране на запитване! Напомняме, че огледите ни за гр.София са абсолютно безплатни!

  Процесът за стартиране на саниране през настоящата 2016 година с влезлите в сила нови правила за саниране на индивидуални жилища и собствености.

  • Регистрирате своя интерес
  • Договаряме срок на изпълнение
  • Избираме съвместно най-добрия и оптимален материал и вид за вашето бъдещо саниране
  • Изпълняваме санирането на индивидуалния Ви апартамент
  • Финализираме съвместното ни сътрудничество с вашата нова топлоизолация – напомняме, че седемнадесет години фирма за саниране и изолации Енерджи Хаус ЕООД няма НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ, получавате най-голямата гаранция за срок от СЕДЕМ ГОДИНИ!

  От нас е всичко останало свързано с законността на изпълнената строителна услуга! Очакваме Ви!

  С Уважение Екипът на фирма Енерджи Хаус ЕООД – продължаваме да Ви предлагаме

  НАДЕЖДНИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА СТРОИТЕЛНОТО САНИРАНЕ НА ИМОТИТЕ ВИ!

Навигация страници

Енерджи Хаус @ Twitter

Енерджи Хаус ЕООД @ Facebook

Други Наши Услуги » нови правила при саниране

 Ние предлагаме всичко свързано със санирането на сгради и апартаменти: топлоизолация и саниране на сгради|топлоизолация и саниране на апартаменти|цени за саниране и топлоизолация|саниране на къщи|Ние сме една от добрите фирми за саниране на имоти Цялото съдържание на сайтовете на фирма Енерджи Хаус ЕООД е с запазени права Copyright © 2003-2016 Криейтив Комънс договор