‘фирма за саниране в софия’

  • Саниране на административни сгради - производствени помещения
   Завод Витоша - преди да бъде саниран
 • Фирмата за саниране в гр.София – Започна сезон 2017

  Имате нужда от надеждна, коректна и изпитана фирма за саниране в столицата?

  Добре дошли в нашият сайт, ние предлагаме вече деветнадесет години качествени решения за индивидуалното саниране на апартаменти в гр.София.

  Както и през изминалите 19 години и тази година Ви предлагаме най-добрите условия, изпълнение и надеждност на изпълнените от нас топлоизолации по санирането на жилищата Ви.

  При нас няма скрито покрито, нашите външни изолации са едни от най-добрите в гр.София, нашият опит е незаменим, а нашите цени – нашите цени са без аналог за качеството и надеждността която Ви предлагаме!

  Все пак деветнадесет години без нито една рекламация за изпълнени от нас външни изолации говори само за себе си! Благодарим Ви, че и тази година ще сме заедно!

  Възползвайте се от нашето планирано саниране на жилища и сгради в гр.София

  • Сключване на индивидуален договор с процентова равностойност която Ви е по джоба
  • Вписване в графикът на фирмата, стига чакане на “майстори” и вечни разправии
  • Супер атрактивни цени за саниране запазени от 2015 година – при нас има цени от 30 лева за квадратен метър качествена и надеждна външна изолация до там до където се простира въображението Ви по изпълнение с най-качествените материали и максимално бързи срокове.
  • Единствената фирма за саниране в България която санира жилища без необходимост собствениците да са в жилището! Индивидуално електрозахранване и автономно водоснабдяване за строителния процес са само малка част от екстрите които предлагаме!
  • Индивидуални схеми на плащане и всичко това с едно позвъняване на телефони
   02/958 82 34 и мобилна група за огледи – 0885/288 217

  Изборът е Ваш, честта да се справим с поредното предизвикателство по полагането на външни изолации – саниране на апартаменти чрез алпинисти и чрез изграждане на скеле, е наша!

 • Саниране на апартаменти в София с Неопор BASF

  Саниране на жилището Ви чрез алпинисти с най-добрия материал за топлоизолация Neopor BASF

  Като една от най-старите фирми за саниране в София ние от Енерджи Хаус ЕООД Ви предлагаме най-доброто решение за бъдещото саниране на жилището Ви от алпинисти.

  Предлагаме Ви специалната ни промоция – Поставяне на Неопор на БАСФ с дебелина от 8 сантиметра изпълнено от алпинисти, качествени помощни материали и нашата най-голяма гаранция от седем години!

  Във видеото може да видите изпълнение на саниране на два един под друг жилищни апартамента чрез саниране с Неопор БАСФ с дебелина от осем сантиметра!

  Специално предложение за цена на топлоизолация при саниране от алпинисти с Неопор БАСФ до края на м.Май

  Нашето специално ценово предложение включва всичко необходимо за вашата бъдеща качествена топлоизолация изпълнена от алпинисти, цената ни за саниране на жилището Ви с Neopor BASF е само 48 лева за квадратен метър с поставена най-добрата като марка и дебелина топлоизолация, а именно Неопор БАСФ с дебелина от 8 см!

  Заявете още сега вашия безплатен оглед за територията на гр.София на 0885/ 288 217 – Очакваме Ви!

Навигация страници

Енерджи Хаус @ Twitter

Енерджи Хаус ЕООД @ Facebook

Други Наши Услуги » фирма за саниране в софия

 Ние предлагаме всичко свързано със санирането на сгради и апартаменти: топлоизолация и саниране на сгради|топлоизолация и саниране на апартаменти|цени за саниране и топлоизолация|саниране на къщи|Ние сме една от добрите фирми за саниране на имоти Цялото съдържание на сайтовете на фирма Енерджи Хаус ЕООД е с запазени права Copyright © 2003-2016 Криейтив Комънс договор