‘фирма за саниране’

  • Саниране на административни сгради - производствени помещения
   Завод Витоша - преди да бъде саниран
 • Фирма за саниране на къща?

  Търсите добра фирма за саниране на къщата?

  На правилното място сте! Ако наистина търсите най-доброто саниране за домът ви, за къщата ви – то вие сте на правилното място!

  Всеки може да каже така, за това ние от фирмата за саниране в гр.София Ви предлагаме да изгледате това видео за начина, подхода и ангажиментът ни към вашите домове:

  Санирането е изключително важна част от подновяването на домът ви, качественото саниране може да включва различни по своето изпълнение строително монтажни работи като, подмяна на покрива, смяна на електроинсталацията на сградата, подмяна на дограмата, но най-важната част е монтажа на правилната и качествена топлоизолация! Ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД предлагаме на всеки един наш клиент пълна гаранция от седем години! Нито една друга фирма не ви предлага подобна гаранция! Как е възможно ли? Възможно е единствено когато нямаш нито една рекламация за седемнадесет години опит в сферата на качествените изолационни ремонти!

  Ние предлагаме истинско саниране за домовете ви!

  Интересуват Ви цените за саниране? Най-добрата оферта за саниране на домът Ви ще получите след безплатен оглед за територията на гр.София!

  А това е крачката която Ви дели от вашата нова, надеждна и санирана къща – 0885/288 217 – в мобилната версия на сайта има директен бутон за набиране от вашия смартфон – не, не е просто топлоизолация – Енергийна ефективност е, ценим вашата енергия!

 • Саниране на апартаменти 2013

  САНИРАНЕ НА АПАРТМАНТИ 2013г

  Уважаеми клиенти , благодарим Ви за гласуваното доверие в ранните месеци на сезона за саниране на жилищни и административни имоти.

  Ние Ви предлагаме надеждни и качествени решения за санирането на вашите домове, ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД Ви приветстваме с новата 2013 година и се задължаваме да продължим да ви предлагаме надеждни и качествени услуги в сферата на саниране на домовете ви както и през изминалите 14 (четиринадесет) години. Благодарим на хилядите ни клиенти за гласуваното доверие през изминалите години. Надяваме се да продължим да отговаряме и на най-стриктните ви изисквания относно санирането на жилищни и административни сгради

  ИЗПЪЛНЕНО РЕНОВИРАНЕ НА АПАРТАМЕНТИ

  Част от изпълнената топлоизолация на апартаменти през м.Април-Май-Юни 2011г вижте и в сайта ни за топлоизолация санирани и топлоизолирани жилища през 2012г

  Качествено санирани апартаменти от фирма  Енерджи Хаус ЕООД –  Топлоизолация от фирма номер 1 за топлоизолации и саниране на сгради,

  Ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД Ви благодарим за огромния интерес през изминалата 2012г към услугите които предлагаме свързани с намаляването на вашите разходи !

   

 • Саниране и Топлоизолация от Енерджи Хаус ЕООД

  САНИРАНЕ И ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

  Добре дошли в един от сайтовете на истинските професионалисти при изграждане на топлоизолации , саниране на сгради и ремонт на покриви – Енерджи Хаус ЕООД .

  Вече 17 години работим за ВАШЕТО спокойствие и Уют

  Ние предлагаме надеждна топлоизолация и саниране на сгради и апартаменти, ние вече седемнадесет години Ви предоставяме най-добрите услуги свързани с изпълнение на топлоизолация и саниране на сгради! Повече от 30 000 доволни клиента и НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ!

  Не спряхме да Ви предлагаме надеждни и адекватни решения за вашата бъдеща топлоизолация и саниране, няма и да спрем!

  Може да разчитате на:

  Алпинисти за Топлоизолация и Саниране на апартаменти

  Саниране и Топлоизолация на Сгради

  Алпинисти за Топлоизолация на отделни обекти

  Реставрация на сгради и съоражения чрез скеле и подемници

  БЛАГОДАРИМ ВИ , ЧЕ СМЕ ЗАЕДНО

  Енерджи Хаус ЕООД

  02 958 82 34

Навигация страници

Енерджи Хаус @ Twitter

Енерджи Хаус ЕООД @ Facebook

Други Наши Услуги » фирма за саниране

 Ние предлагаме всичко свързано със санирането на сгради и апартаменти: топлоизолация и саниране на сгради|топлоизолация и саниране на апартаменти|цени за саниране и топлоизолация|саниране на къщи|Ние сме една от добрите фирми за саниране на имоти Цялото съдържание на сайтовете на фирма Енерджи Хаус ЕООД е с запазени права Copyright © 2003-2016 Криейтив Комънс договор