‘цени за саниране’

  • Саниране на административни сгради - производствени помещения
   Завод Витоша - преди да бъде саниран
 • Фирма за саниране на къща?

  Търсите добра фирма за саниране на къщата?

  На правилното място сте! Ако наистина търсите най-доброто саниране за домът ви, за къщата ви – то вие сте на правилното място!

  Всеки може да каже така, за това ние от фирмата за саниране в гр.София Ви предлагаме да изгледате това видео за начина, подхода и ангажиментът ни към вашите домове:

  Санирането е изключително важна част от подновяването на домът ви, качественото саниране може да включва различни по своето изпълнение строително монтажни работи като, подмяна на покрива, смяна на електроинсталацията на сградата, подмяна на дограмата, но най-важната част е монтажа на правилната и качествена топлоизолация! Ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД предлагаме на всеки един наш клиент пълна гаранция от седем години! Нито една друга фирма не ви предлага подобна гаранция! Как е възможно ли? Възможно е единствено когато нямаш нито една рекламация за седемнадесет години опит в сферата на качествените изолационни ремонти!

  Ние предлагаме истинско саниране за домовете ви!

  Интересуват Ви цените за саниране? Най-добрата оферта за саниране на домът Ви ще получите след безплатен оглед за територията на гр.София!

  А това е крачката която Ви дели от вашата нова, надеждна и санирана къща – 0885/288 217 – в мобилната версия на сайта има директен бутон за набиране от вашия смартфон – не, не е просто топлоизолация – Енергийна ефективност е, ценим вашата енергия!

 • Саниране на апартаменти в София с Неопор BASF

  Саниране на жилището Ви чрез алпинисти с най-добрия материал за топлоизолация Neopor BASF

  Като една от най-старите фирми за саниране в София ние от Енерджи Хаус ЕООД Ви предлагаме най-доброто решение за бъдещото саниране на жилището Ви от алпинисти.

  Предлагаме Ви специалната ни промоция – Поставяне на Неопор на БАСФ с дебелина от 8 сантиметра изпълнено от алпинисти, качествени помощни материали и нашата най-голяма гаранция от седем години!

  Във видеото може да видите изпълнение на саниране на два един под друг жилищни апартамента чрез саниране с Неопор БАСФ с дебелина от осем сантиметра!

  Специално предложение за цена на топлоизолация при саниране от алпинисти с Неопор БАСФ до края на м.Май

  Нашето специално ценово предложение включва всичко необходимо за вашата бъдеща качествена топлоизолация изпълнена от алпинисти, цената ни за саниране на жилището Ви с Neopor BASF е само 48 лева за квадратен метър с поставена най-добрата като марка и дебелина топлоизолация, а именно Неопор БАСФ с дебелина от 8 см!

  Заявете още сега вашия безплатен оглед за територията на гр.София на 0885/ 288 217 – Очакваме Ви!

 • Саниране на индивидуални апартаменти

  Саниране на апартаменти от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД

  Уважаеми клиенти и през настоящата 2012 година ние Ви предлагаме надеждни системи за саниране на апартаментите Ви на най-добрите цени за саниране на жилищата ви.

  Вече преполовихме годината и направихме възможно санирането на над 150 индивидуални апартамента в гр.София и страната. Възползвайте се от нашите специални цени и условия както и от разсроченото плащане при изпълнение на топлоизолация. Ние Ви предлагаме поредна 14-та година надеждни и енергоспестяващи решения за санирането на вашия дом , сграда или къща.

  Примерни цени за саниране за 2012

  Тук може да се запознаете най-общо с нашите най-добри цени за саниране на дома Ви

  Саниране Цени:

  • Саниране на панелни апартаменти с ЕПС 5 см топлоизолация от 30 лв/кв.м
  • Саниране на панелни апартаменти с НЕОПОР 5см топлоизолация от 35 лв/кв.м
  • Саниране на панелни апартаменти с ФИБРАН 5 см топлоизолация 0т 36 лв/кв.м
  • Саниране на тухлени жилища ЕПС 5 см топлоизолация от 32 лв/кв.м
  • Саниране на тухлени апартаменти с Неопор 5 см топлоизолация от 38 лв/кв.м
  • Саниране на тухлени апартаменти с Фибран 5 см топлоизолация от 40 лв/кв.м

  Изискайте вашия безплатен оглед и консултация от наш специалист в санирането на сгради и апартаменти свържете се още сега с нас или изискайте вашата оферта за саниране – очакваме да се запознаем

Навигация страници

Енерджи Хаус @ Twitter

Енерджи Хаус ЕООД @ Facebook

Други Наши Услуги » цени за саниране

 Ние предлагаме всичко свързано със санирането на сгради и апартаменти: топлоизолация и саниране на сгради|топлоизолация и саниране на апартаменти|цени за саниране и топлоизолация|саниране на къщи|Ние сме една от добрите фирми за саниране на имоти Цялото съдържание на сайтовете на фирма Енерджи Хаус ЕООД е с запазени права Copyright © 2003-2016 Криейтив Комънс договор