‘neopor basf’

  • Саниране на административни сгради - производствени помещения
   Завод Витоша - преди да бъде саниран
 • Саниране на апартаменти в София с Неопор BASF

  Саниране на жилището Ви чрез алпинисти с най-добрия материал за топлоизолация Neopor BASF

  Като една от най-старите фирми за саниране в София ние от Енерджи Хаус ЕООД Ви предлагаме най-доброто решение за бъдещото саниране на жилището Ви от алпинисти.

  Предлагаме Ви специалната ни промоция – Поставяне на Неопор на БАСФ с дебелина от 8 сантиметра изпълнено от алпинисти, качествени помощни материали и нашата най-голяма гаранция от седем години!

  Във видеото може да видите изпълнение на саниране на два един под друг жилищни апартамента чрез саниране с Неопор БАСФ с дебелина от осем сантиметра!

  Специално предложение за цена на топлоизолация при саниране от алпинисти с Неопор БАСФ до края на м.Май

  Нашето специално ценово предложение включва всичко необходимо за вашата бъдеща качествена топлоизолация изпълнена от алпинисти, цената ни за саниране на жилището Ви с Neopor BASF е само 48 лева за квадратен метър с поставена най-добрата като марка и дебелина топлоизолация, а именно Неопор БАСФ с дебелина от 8 см!

  Заявете още сега вашия безплатен оглед за територията на гр.София на 0885/ 288 217 – Очакваме Ви!

Навигация страници

Енерджи Хаус @ Twitter

Енерджи Хаус ЕООД @ Facebook

Други Наши Услуги » neopor basf

 Ние предлагаме всичко свързано със санирането на сгради и апартаменти: топлоизолация и саниране на сгради|топлоизолация и саниране на апартаменти|цени за саниране и топлоизолация|саниране на къщи|Ние сме една от добрите фирми за саниране на имоти Цялото съдържание на сайтовете на фирма Енерджи Хаус ЕООД е с запазени права Copyright © 2003-2016 Криейтив Комънс договор