• Саниране на административни сгради - производствени помещения
    Завод Витоша - преди да бъде саниран
саниране 2017Цени на саниране

Фирмата за саниране в гр.София – Започна сезон 2017

Качеството е видимо, втори етаж саниран от скеле

Имате нужда от надеждна, коректна и изпитана фирма за саниране в столицата?

Добре дошли в нашият сайт, ние предлагаме вече деветнадесет години качествени решения за индивидуалното саниране на апартаменти в гр.София.

Както и през изминалите 19 години и тази година Ви предлагаме най-добрите условия, изпълнение и надеждност на изпълнените от нас топлоизолации по санирането на жилищата Ви.

При нас няма скрито покрито, нашите външни изолации са едни от най-добрите в гр.София, нашият опит е незаменим, а нашите цени – нашите цени са без аналог за качеството и надеждността която Ви предлагаме!

Все пак деветнадесет години без нито една рекламация за изпълнени от нас външни изолации говори само за себе си! Благодарим Ви, че и тази година ще сме заедно!

Възползвайте се от нашето планирано саниране на жилища и сгради в гр.София

  • Сключване на индивидуален договор с процентова равностойност която Ви е по джоба
  • Вписване в графикът на фирмата, стига чакане на “майстори” и вечни разправии
  • Супер атрактивни цени за саниране запазени от 2015 година – при нас има цени от 30 лева за квадратен метър качествена и надеждна външна изолация до там до където се простира въображението Ви по изпълнение с най-качествените материали и максимално бързи срокове.
  • Единствената фирма за саниране в България която санира жилища без необходимост собствениците да са в жилището! Индивидуално електрозахранване и автономно водоснабдяване за строителния процес са само малка част от екстрите които предлагаме!
  • Индивидуални схеми на плащане и всичко това с едно позвъняване на телефони
    02/958 82 34 и мобилна група за огледи – 0885/288 217

Изборът е Ваш, честта да се справим с поредното предизвикателство по полагането на външни изолации – саниране на апартаменти чрез алпинисти и чрез изграждане на скеле, е наша!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *