• Саниране на административни сгради - производствени помещения
    Завод Витоша - преди да бъде саниран
Саниране 2016Цени на саниране

Фирма за саниране на къща?

Търсите добра фирма за саниране на къщата?

На правилното място сте! Ако наистина търсите най-доброто саниране за домът ви, за къщата ви – то вие сте на правилното място!

Всеки може да каже така, за това ние от фирмата за саниране в гр.София Ви предлагаме да изгледате това видео за начина, подхода и ангажиментът ни към вашите домове:

Санирането е изключително важна част от подновяването на домът ви, качественото саниране може да включва различни по своето изпълнение строително монтажни работи като, подмяна на покрива, смяна на електроинсталацията на сградата, подмяна на дограмата, но най-важната част е монтажа на правилната и качествена топлоизолация! Ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД предлагаме на всеки един наш клиент пълна гаранция от седем години! Нито една друга фирма не ви предлага подобна гаранция! Как е възможно ли? Възможно е единствено когато нямаш нито една рекламация за седемнадесет години опит в сферата на качествените изолационни ремонти!

Ние предлагаме истинско саниране за домовете ви!

Интересуват Ви цените за саниране? Най-добрата оферта за саниране на домът Ви ще получите след безплатен оглед за територията на гр.София!

А това е крачката която Ви дели от вашата нова, надеждна и санирана къща – 0885/288 217 – в мобилната версия на сайта има директен бутон за набиране от вашия смартфон – не, не е просто топлоизолация – Енергийна ефективност е, ценим вашата енергия!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *