• Саниране на административни сгради - производствени помещения
    Завод Витоша - преди да бъде саниран
Саниране-НовиниСтроителни услуги при саниранетоплоизолацияЦени на саниране

Нашите цени за саниране през 2014 година

Нашите цени за саниране на сгради, апартаменти и къщи за 2014 година с включена услуга – безлихвено разсрочено плащане при саниране на имоти с най-добри цени!

Уважаеми посетители и клиенти на нашия сайт предлагащ пълна и точна информация за санирането на имотите ви, благодарим ви за поредна седемнадесета година за проявеното доверие в избора ни на фирма за саниране на апартаментите, къщите и сградите ви и за изминалата 2013 година!

Полагане на топлоизолация при саниране на апартаментНашите цени за саниране на сгради се формират при калкулирането на необходимите дейности които ще бъдат извършени по реконструкцията на дадената сграда или част от нея!

Как се формира цената за действителното саниране на сгради?

Както всички знаме самото санирене на дадена сграда не е просто направата на топлоизолация на фасадата или топлоизолация на апартамента ни! Изпълнението на услугата топлоизолация е част от целия процес на саниране на сградата!

Какво съдържа цената за саниране на сгради:

Цена по ремонт и подмяна на покрива на сградата ( в това число полагане на топлоизолация било с вата. xps, eps или neopor  и ограничаване на всякакви външни фактори по-енергоемкоста на покрива)- следвайки линковете може да видите нашите сайтове за тези видове строителни услуги които са неразделна част от целия процес по саниране на една сграда, няма как строителна фирма да Ви предлага цялостно саниране/обновяване на сградите и имотите Ви, без да са специалисти във всяка една нужна строителна услуга необходима за цялостното саниране!

Цена по изпълнение и подмяна на водопроводна инсталациясмяна на ВиК щтрангове – подмяната на водопроводната инсталация намалява разходите за отопление на водата, следователно и крайната цена на услугата за всяко семейство живущо в санираната сграда със сменени щрангове!

Цена по изпълнение на смяна и доставка на нова дограма отговаряща на нормите за енергийна ефективност. Изключително важна стъпка към максимална независимост към топлофикация, електро и другите дружества на които плащаме! Добрата дограма може да намали разходите ни по отопление с до 30%!

Цена за изпълнената топлоизолация на фасадата на сградата, топлоизолация която е съобразена с нормите и директивите по полагане на топлоизолации за нашите географски ширини

Цена по подмяна на електрическата инсталация – ограничаването на електро загуби и спада в консумацията на електроенергия е много важен и лесно възвръщаем технологичен процес. При подмяна на електрическата система при санирането на сградата се постига икономия в размер до 15% още през първия месец.

– В цената на саниране на сгради и апартаменти залагаме също така и:

  1. Необходимите строителни и конструктивни материали за санирането на цялата сграда
  2. Калкулираме експертните оценки и съгласувания към Държавата
  3. В цената за санирането на сградите влиза разбира се и транспортна и друга строителна техника която ще бъде използвана за качествено саниране на сградата
  4. В цената за саниране се залага също така, труда на строителните ни специалисти и цените за специалните умения – като например на алпинистите за топлоизолация 

Всяка цена за саниране на квадратен метър е строго индивидуална за всяка сграда – цената за саниране ( нужните строителни услуги които ще се изпълнят било по фасади или по покрива ) се определя от това какво точно Вие, нашите клиенти желаете да се постигне като ефект!
Цената за саниране на квадратен метър може да е от 40 до 300 лева, в зависимост от услугите които ще изберете да извършим на имота ви!

Топлоизолация на апартамента, сградата или саниране на сградата?

Ако сте решили да намалите енерго и топлинните загуби на дома си с поставяне на топлоизолация на сградата или индивидуалния ви апартамент, ви съветваме да посетите нашия сайт в който подробно сме представили нашите услуги по полагането на топлоизолация на апартаменти и сгради. В споделените връзки може да намерите нашите актуални цени за топлоизолация на апартаменти и сгради и всичката информация която ви вълнува за този неразделен процес от цялостното саниране на сградата, полагането на качествена топлоизолация!

Качествената топлоизолация ви гарантира бърза възвращаемост на инвестицията и много по-добър уют у дома!

Свържете се с нас още сега за вашата оферта за саниране

Огледите за гр.София са безплатни – ние предлагаме истинско и качествено саниране на сгради!

Енерджи Хаус ЕООД

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *