Как да изберем правилната фирма за саниране на апартамента ни?

Качествено саниран дом трябва да изглежда не по-зле от това саниране!

Влизаме в сезон за саниране на сгради и съоръжения 2023 година. Ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД и тази година ( двадесет и пета поред) Ви предлагаме надеждни и успешно изпълнени проекти за домовете, къщите, апартаментите и жилищата Ви!

В настоящата статия ще може да се информирате за новите услуги и актуалните цени за саниране които ще предлагаме през настоящата 2023-та година.

Кое е важното при избор на фирма за саниране?

Каква е цената за саниране на имота ни?

Какво да следим при саниране на дома ни?

Избор на фирма за саниране:

Изборът на фирма за правилното и качествено саниране на дома Ви е първото условие за успешното изпълнение на вашата нова фасада. Следете за фирми с доказан опит и достатъчно добри отзиви в публичното пространство! Ние от фирма за саниране и топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД предлагаме надеждни, дълготрайни, красиви и качествени решения за вашите фасади и бъдещи топлоизолации в продължение на 25 години! За всичките тези години нямане нито една рекламация за извършената от нас работа!

Цена за саниране през 2023 година

Основният въпрос който касае всяко едно домакинство е каква е цената за качествено и истинско саниране чрез топлоизолация на имота Ви?

Най-точно се определя цена за саниране след изготвяне на актуална Оферта за саниране но нека Ви опишем един примерен обект който изпълнихме през тази година:

Обектът е 102 кв.м плътна площ – апартамент намиращ се на втори жилищен етаж – собствениците избраха да се изпълни санирането на дома им чрез скеле. Системата която им предложихме включи 10 см топлоизолация Неопор и топлоизолационна система Ceresit.

Работим само с най-добрите майстори и изпълнители за да можем да предлагаме най-добрите решения за качествено саниране на домовете Ви – а това е свързано и с не най-ниските цени за труд които предлагаме на дългогодишните си партньори.

На обекта трябваше да се оформят и санират разрушения от предходно изпълнен ремонт по изпълнение на френски прозорец и реновирана външна тераса.

Нужно бе скеле за 200 кв.м – да се преодолее първия етаж за да се изпълни качествено саниране на жилището на клиентите ни които ни гласуваха пълно доверие. Посъветвахме ги да монтираме водобрани – козирки над бъдещата им топлоизолация, както и водосточните тръби да бъдат изкарани над бъдещата топлоизолация за да не се наруши както цялостта и красотата на бъдещата им фасада, така и да не се допусне термомост и загуба на отопление/охлаждане. Наложи се демонтаж и монтаж на климатици, оформление на прозорци и други дейности по постигане на качеството което 25 години предлагаме.

Крайният резултат който постигнахме е първия признак по това бихте ли ни гласували доверие и Вие!

Качествено саниран апартамент е редно да изглежда така:

Както може да забележите всичко е перфектно – изпълнили сме нивелирана, перфектно укрепена и здрава нова фасада на новосанирания апартамент. Цената – цената която струва всичко описано възлезе на 12 000 лева.

Което прави около 110 лева за квадратен метър включващ всичко необходимо плюс допълнителните работи които се извършват. За най-добра и точна цена за вашето бъдещо саниране на имота Ви – поискайте безплатен огледа за гр. София и изготвянето на оферта за саниране.

Какво да следим когато ни санират дома?

По някаква причина сте избрали други изпълнители на санирането на дома Ви – примерно по-ниска цена, това не винаги Ви гарантира качествено изпълнение и контрол на строителния процес, но все пак това е важното за всяко домакинство. Наблюдавайте изпълнителите достатъчно лепило ли слагат на топлоизолационните плочи, изчистили ли са и грундирали ли са основата, достатъчно дюбели ли слагат (препоръчително е минимум 8 на квадратен метър – ние слагаме 10 бр./кв.м) шпакловката трябва да се изпълни в две „ръце“ – първата по грубата се нанася върху топлоизолационната плоскост и СЛЕД ТОВА СЕ ВТЪКАВА МРЕЖАТА за топлоизолация (много е важно за здравината на фасадата ви) и следваща финна шпакловка за добра основа на бъдещата мазилка. Задължително следете и изисквайте да се монтират пвц ъгли на всеки външен ръб, а на крайните ниски ъгли искайте водооткапващ профил. Обръщането на прозорците се изпълнява чрез АПУ лайсни които гарантират ненапукването на вътрешния контактен ръб на изолацията и дограмата Ви!

За други въпроси и тънкости с които можем да сме ви от полза – свържете се с нас!

Благодарим Ви за огромното доверие изразяващо се в над 43 000 доволни клиента и хиляди изпълнени перфектно обекта за изминалите 25 години!

Удоволствието е наше,

С уважение Фирма за саниране и топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *