Специална промоция за саниране от алпинисти за гр.София през месец Юли 2023г.

Качествено саниран дом трябва да изглежда не по-зле от това саниране!

Благодарим Ви за посещението! Предлагаме Ви специална промоция за саниране която включва отстъпка от 500 (петстотин) лева за всички договори сключени за саниране на имотите Ви през месец Юли 2023 година от алпинисти за гр. София! Условието е обекта Ви да е по-голям от 50 квадратни метра!

Качествено саниран дом трябва да изглежда не по-зле от това саниране!

За целта моля използвайте нашия конфигуратор Оферта за саниране и получете Вашата най-добра оферта за саниране с нашите цени за саниране през 2023 година!

И тази година, както и през изминалите вече 25 години може да ползвате услугите по саниране които предлагаме за надеждно, честно и дълготрайно изпълнение на истински енергийно ефективни системи по санирането на домовете Ви!

Напомняме, че ние от Енерджи Хаус ЕООД за всичките 25 вече години нямаме нито една рекламация, нито един ощетен клиент, нито един неудовлетворен наш изпълнител! Това се постига със здрава работа и респектираща коректност!

Настоящата промоция и отстъпка се прилага за всеки сключен договор през месец Юли тази година и важи до края на работната година!

За целта сключваме договор и Ви добавяме в нашия график за работа от групите ни алпинисти за саниране!

Очакваме ВИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *