Нашите цени за саниране на имотите Ви са нашата гордост. В продължение на вече 25 години предлагаме ценови решения за вашите новосанирани имоти без аналог към вложените материали и качеството на изпълнение.

Саниране на сгради
Санирано читалище изцяло пробоно за наша сметка – важно е да се прави добро!
Когато трябва работата да бъде свършена то тогава клиентите звънят на нас – фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД!

Цени за саниране с Неопор BASF

Цената която можем да Ви предложим за саниране с най-добрия топлоизолационен материал Неопор BASF зависи от вида и достъпа за изпълнение – нашите цени за тази най-добра изолация започват от 75 лева за квадратен метър включваща системи Ceresit, Baumit и Mapei!

Вземете вашата оферта още сега

Цени за саниране с Неопор Austrotherm

Прекрасната система която предлагаме за надеждна енергийна ефективност с перфектно селектирания материал Неопор на Аустротерм при нас започва от цени за квадратен метър 68 лева в зависимост от сложността и достъпа до имота Ви!

Вземете вашата оферта и разберете точно колко ще Ви струва санирането на жилището Ви!

Цени за саниране с EPS Austrotherm

Най-правилният начин за определяне на конкретна цена за саниране на имота Ви е след като поискате безплатно изготвяне на Оферта за саниране

Как се определя цената за саниране на имота Ви през 2023 година?

Ориентировъчно цените за саниране през настоящата 2023 година се определят на следните бази:

Пакети за изпълнение на качествена топлоизолация включващи всички необходими материали като:

  • Топлоизолационни плоскости 4-5-6-8-10 и 15 см
  • Лепила за топлоизолация/пяна
  • Шпакловки за бъдещата Ви санирана фасада
  • Мрежа за топлоизолация
  • Допълнителни аксесоари включващи дюбели, пвц ъгли, козирки, водобрани и др.
  • Грундове
  • Мазилка

Предвид достатъчно добре развития пазар в България повечето производители и вносители на строителни материали нужни за качествено саниране на имотите Ви отговарят и на най-строгите изисквания.

Цената за саниране се определя и от труда за изпълнение на бъдещата Ви фасада и необходимите текущи разходи като транспорт, доставка, монтаж и демонтаж на фасадно скеле.

Крайната цена за квадратен метър изпълнено качествено саниране се определя чрез сбор на всички необходими дейности и материали и той варира при всеки индивидуален обект.

Най-точно може да се ориентирате в цена за саниране от почти всеки изпълнител за качеството му на работа и надеждността на влаганите материали за квадратен метър на не по-малко от 90 лева за изпълнен квадратен метър! Но най-точно ще разберете колко ще струва вашата бъдеща фасада ако ни се обадите или поискате нашата оферта за саниране!

Напомняме, че огледите за гр.София вече 25 години са напълно безплатни!

С Уважение – Фирма за саниране на добри цени Енерджи Хаус ЕООД – 25 години без рекламации!