Нашите цени за саниране на имотите Ви са нашата гордост. В продължение на вече 25 години предлагаме ценови решения за вашите новосанирани имоти без аналог към вложените материали и качеството на изпълнение.

Саниране на сгради
Санирано читалище изцяло пробоно за наша сметка – важно е да се прави добро!
Когато трябва работата да бъде свършена то тогава клиентите звънят на нас – фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД!

Цени за саниране с Неопор BASF

Цената която можем да Ви предложим за саниране с най-добрия топлоизолационен материал Неопор BASF зависи от вида и достъпа за изпълнение – нашите цени за тази най-добра изолация започват от 110 лева за квадратен метър включваща системи Ceresit, Baumit и Mapei!

Вземете вашата оферта още сега

Цени за саниране с Неопор Austrotherm

Прекрасната система която предлагаме за надеждна енергийна ефективност с перфектно селектирания материал Неопор на Аустротерм при нас започва от цени за квадратен метър от 99 лева в зависимост от сложността и достъпа до имота Ви!

Вземете вашата оферта и разберете точно колко ще Ви струва санирането на жилището Ви!

Цени за саниране с EPS Austrotherm

Най-правилният начин за определяне на конкретна цена за саниране на имота Ви е след като поискате безплатно изготвяне на Оферта за саниране стойността по изпълнение се определя след оглед и снемане на размери.

Как се определя цената за саниране на имота Ви през 2024 година?

Ориентировъчно цените за саниране през настоящата 2024 година се определят на следните бази:

Пакети за изпълнение на качествена топлоизолация включващи всички необходими материали като:

  • Топлоизолационни плоскости 4-5-6-8-10 и 15 см
  • Лепила за топлоизолация/пяна
  • Шпакловки за бъдещата Ви санирана фасада
  • Мрежа за топлоизолация
  • Допълнителни аксесоари включващи дюбели, пвц ъгли, козирки, водобрани и др.
  • Грундове
  • Мазилка

Предвид достатъчно добре развития пазар в България повечето производители и вносители на строителни материали нужни за качествено саниране на имотите Ви отговарят и на най-строгите изисквания.

Цената за саниране се определя и от труда за изпълнение на бъдещата Ви фасада и необходимите текущи разходи като транспорт, доставка, монтаж и демонтаж на фасадно скеле.

Крайната цена за квадратен метър изпълнено качествено саниране се определя чрез сбор на всички необходими дейности и материали и той варира при всеки индивидуален обект.

Най-точно може да се ориентирате в цена за саниране от почти всеки изпълнител за качеството му на работа и надеждността на влаганите материали за квадратен метър на не по-малко от 90 лева за изпълнен квадратен метър! Но най-точно ще разберете колко ще струва вашата бъдеща фасада ако ни се обадите или поискате нашата оферта за саниране!

Напомняме, че огледите за гр.София вече 25 години са напълно безплатни!

С Уважение – Фирма за саниране на добри цени Енерджи Хаус ЕООД – 25 години без рекламации!