Фирма Енерджи Хаус ЕООД използва само най-добрите доказали се във времето материали за саниране на домовете Ви!

Когато става дума за търсене на качество, разбира се ние от фирма за саниране Енерджи Хаус ЕООД ще Ви предложим най-добрите материали за санирането на домовете Ви!

Предимството да предлагаме миксирани системи за санирането и топлоизолациите на домовете Ви е, че благодарение на опитът можем да миксираме най-доброто от най-добрите материали в сферата!

BAUMIT – всичко качествено за вашите фасади – изпълнение и на най-изтънчените предписания от Вашия архитект или дизайнер, всички цветове, всички мазилки са тук!

Вебер материали за саниране
Работим с материалите на основните производители и вносители в България, изпитваме ежегодно нови материали за перфектните резултати които винаги сме търсили при санирането на жилищата Ви! Използваме всичко от Weber

Всеки търси най-доброто за най-добра цена, това е възможно само ако бъде подготвено от истински професионалисти като нас, ние работим и с материалите на MAPEI – качествени решения за абсолютно безкопромисно решение за Вашето саниране!

Надеждните топлоизолационни системи за саниране на Ceresit – качество на продуктите и надеждност на системите.

Всеки ще Ви предложи най-добрите материали вложени в системи за саниране!

Но само ние можем благодарение на огромният ни опит да Ви подготвим Оферта за саниране базирана на миксирани продукти на най-големите производители на материали за саниране на пазара. Само фирми които са ползвали всички строителни материали за саниране на имотите Ви могат да Ви предложат оптимално решение за перфектна цена!

Не губете време в излишна информация, свържете се с нас и получете най-доброто за имота си!