Sanirane.net през годините

Уважаеми посетители на нашия фирмен сайт, благодарим Ви за гласуваното доверие. Желаем да Ви покажем работата си за Вас през изминалите вече 23 години – Нагледно!

През всички години ние Ви предлагаме коректност и честност с която всичките ни над вече 70 000 клиента ни запомнихте! Ще продължим да е така и занапред. Приложената екранна снимка е от сайта ни през годините до 2016-та година.

Нащи публикации от предходно публикувани материали в сайта ни:

Добрата фирма за саниране в гр. София – Видео

Търсите ли добра фирма за саниране на жилището в гр.София, на добра цена и с качествени материали? Ако е така, тази публикация е за Вас 

Ние от фирма за саниране и изолации предлагаме качествено саниране на апартаменти от алпинисти и саниране на сгради от скеле, нашите клиенти са най-доволни! Не вярвате? Попитайте за изпълнените топлоизолации при саниране на имоти в гр.София за фирма Енерджи Хаус ЕООД – всеки ще каже, много съм доволен, работата по санирането беше свършена перфектно, фирмата ми издаде документ – пълна гаранция за изпълненото саниране на добра цена за срок от СЕДЕМ години, най-голямата гаранция на пазара при фирмите за саниране на сгради и апартамнети!

Но убедете се сами, представяме на вашето внимание видео обръщение на нашия управител г-н Петков!

Нашите системи за саниране са не само най-добри, те са и най-добре изпълнени! Това не са просто думи, това са хиляди апартаменти и качествено санирани сгради! Уверете се сами!

Или специалние промени в начините и подхода при санирането на имотите Ви от 2016

Нови правила при саниране на апартамент 2016

Нови правила при санирането на апартаменти от м.Март 2016 година!

Парламентът опря до индивидуалното саниране на апартаменти и жилища намесвайки се брутално в суверенния избор на собствениците да санират собствените си жилища!

През месец Март 2016 година Парламента на Р, България прие скандална забрана за изпълнението на топлоизолация и саниране на индивидуални жилища! Това обаче по никакъв начин не трябва да ви притеснява!

Ние от една от най-старите фирми за саниране и топлоизолация разработихме работещ модел за изпълнение на индивидуални изолации за жилищата Ви! Денонощната работа с която трябваше да се нагърбим даде резултат! Фирма Енерджи Хаус ЕООД застава плътно до желанията на индивидуалните потребители решили да извършат качествено и истинско саниране на жилищата си! За целта е необходимо само едно обаждане от Вас и регистриране на интересът Ви за нова топлоизолация на самостоятелния Ви апартамент!

НАША Е ГРИЖАТА ДА ВИ ИЗПЪЛНИМ И ПРЕДЛОЖИМ АБСОЛЮТНО ЗАКОННА И ПЕРФЕКТНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ЗА ВАШЕТО НОВО САНИРАНЕ НА ДОМА!

Този телефон Ви гарантира спокойствие и сигурност в изборът ви на фирма за саниране в гр.София и през 2016-та година! 

Фирмата за саниране предлага нов продукт – Саниране на индивидуални апартаменти за периода 2016 – 2017-та година без ново оскъпяване и без излишни драми! Парламентът може да е решил така, но това са едва 240 човека, важното е какво ще каже народа – суверена!

Ако желаете да изпълним вашето ново саниране на дома, офиса или частта от сградата в която живеете от Вас е необходимо само едно регистриране на запитване! Напомняме, че огледите ни за гр.София са абсолютно безплатни!

Процесът за стартиране на саниране през настоящата 2016 година с влезлите в сила нови правила за саниране на индивидуални жилища и собствености.

  • Регистрирате своя интерес
  • Договаряме срок на изпълнение
  • Избираме съвместно най-добрия и оптимален материал и вид за вашето бъдещо саниране
  • Изпълняваме санирането на индивидуалния Ви апартамент
  • Финализираме съвместното ни сътрудничество с вашата нова топлоизолация – напомняме, че седемнадесет години фирма за саниране и изолации Енерджи Хаус ЕООД няма НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ, получавате най-голямата гаранция за срок от СЕДЕМ ГОДИНИ!

От нас е всичко останало свързано с законността на изпълнената строителна услуга! Очакваме Ви!

С Уважение Екипът на фирма Енерджи Хаус ЕООД – продължаваме да Ви предлагаме

НАДЕЖДНИ УСЛУГИ В СФЕРАТА НА СТРОИТЕЛНОТО САНИРАНЕ НА ИМОТИТЕ ВИ!

През вече далечната 2007-ма година сме се обърнали към Вас по този начин:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *